Yoga Studio, Whitstable. Kent
We overhauled a run down curry house to create Ikigai Holistics, a well being centre with tranquil spaces to nurture and enliven the soul. This incorporated two studios where a range of classes could be held, from aerial yoga to crystal sound baths. Upstairs we created four treatment rooms for a number of holistic practitioners from osteopaths to psychotherapists.  All the materials used were natural products, from bamboo clad walls and ceilings to the living wall. We designed spa like bathrooms and changing area, along with smart contemporary kitchens for the staff and an upstairs waiting room. The reception area was a key element of the design with the curved reception desk and bespoke product display units. The whole centre is a calming, peaceful environment that resonates throughout.  Photos by Pasco Photography

Sir Roger Tichborne. West Sussex
We completely gutted and redesigned this fifteenth century pub in Loxwood to create a relaxed and comfortable style with a few quirky twists.  Guests can now enjoy the blazing fires and homely charm of the bar or the snug elegance of the dining room with its fresh, welcoming feel. Wall paneling in the dining room has helped to transform this space along with all new furniture, bespoke joinery, soft lighting and new window treatments throughout have created a distinguished atmosphere and given this pub a new lease of life. Photos by Warren Smith

BEd 2

BEd 2

Private home, Cranleigh, Surrey
We worked with a lovely client who wanted us to give his home a fresh look. It was a quirky house and we retained many of these unique features. We completely overhauled the kitchen including putting new flooring and wall tiles, we designed three bespoke pieces of joinery, one in the living room to house house a large collection of music, an under the stairs unit with concealed LED lighting and one in the bedroom. All of the existing soft furniture was reupholstered and new curtains chosen for all windows.  All the artwork was re-framed and mounted. We chose Little Greene as the paint supplier throughout.  Photos by P. Baldry

Private home, West Sussex
The client's wanted to renovated their kitchen into a modern, family space that was light and airy. We designed a drop down ceiling from which the modern Tom Dixon pendants were fixed and LED strip lighting details under the handles and plinth gave this room its wow factor. Kitchen supplied by Black Rok

The Greyhound Hotel, Bridport

Sticking to the client's typical redevelopment budget of £1.5million, we turned this quirky historic building into an 15 bedroom boutique style hotel. The concept was largely based on Bridport's strong affinity to fishing. The hotel opened in March 2015. Photographs courtesy of Marc Wilson Photography

 

 

Before

Before

After

After

Visual

Visual

The Crown Hotel, Worcester

Sticking to the client's typical redevelopment budget of £1.5million, we turned this derelict, historic building into an 18 bedroom hotel. The concept was largely based on Edward Elgar who was reported to have practiced in this building.  The hotel opened in August 2015. Photographs courtesy of Marc Wilson Photography